62V was conceived of as a ‘raw’ house embodying the principal of using basic but honest materials expressed in such a way as to create a rich aesthetic from simple elements. The project included the refurbishment of a turn-of-the-century cottage built around an internal courtyard to optimise the lifestyle benefits of a seamless indoor / outdoor relationship on what is otherwise a relatively small site. The palette of concrete, blockwork, brick and timber forms a robust counterpoint to the simplicity and ephemeral nature of the quaint Queenslander.

  • Viller Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect
  • Villier Street by Shaun Lockyer Architect