The Creek House draws its inspiration from the local vernacular of brick and tin houses on a large leafy block in the Kenmore Hills. The design involved a significant re-invigorationĀ and extension to what was a very simple but promising house. The new work opens the primary living spaces out to the north offering views and engagement with the natural creek environs which offers an enviable sanctuary from the city nearby. A rich but simple palette of stone and timber engages with the natural surroundings, whilst the sheer white walls offer a minimal and clean counterpoint to the immediate context. The outcome is a reflection of a wonderful collaboration between trusting clients that have known us for a long time, and their son who expertly executed the build.

  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect
  • KenmoreHills House by Shaun Lockyer Architect